Megújul a britek exkluzív limuzinja, a Daimler Super Eight. A 2005-ben bemutatott legutolsó Daimler műszakilag változatlan marad, csupán részleteiben lesz frissebb. Ahogy korábban az alapjait adó Jaguar XJ, úgy a Daimler is új, “érdekes arcú” lökhárítókat kap. Az ütközők mellett a hűtőmaszk, illetve a korábbinál nagyobb 19 vagy – felárért – 20 colos felnik is újak, de megjelent a polírozott kopoltyú is a  kocsi oldalán. Megmaradtak a krómbevonatú tükörházak és D jelek a karosszéria több pontján.


Belül királyi pompa fogadja az utasokat, nemcsak az első, de a hátsó ülések is elektromosan állíthatóak. Gyapjúszőnyegek, finom bőrborítás és fabetétek teszik hangulatossá az utasteret. Emellett persze a legmodernebb megoldások, mint a tv, DVD, iPod vagy játékkonzol-csatlakozó is megtalálhatóak.
 
Nem fog panaszkodni a kötelezőnek tekinthető sofőr sem, hiszen a Jaguar motorkínálatának csúcsa kerül a “hosszított” XJ orrába. A hatfokozatú automata váltóval társított 400 lóerős V8-asnak 5,3 másodpercre van szüksége a 100-as tempó eléréséhez, a végsebessége 250 km/óra.