A járgány különlegessége, hogy a fekete fényezésre különleges fóliát ragasztottak a Hamann műhelyében, ami olyan hatást kelt, mintha bársonnyal borították volna be az egész autót.Hogy ezt a komor hangulatot feloldják, néhány elemet rikító színűre fényeznek, a vásárló kívánsága szerint ragyogó pirosra, narancsra vagy sárgára. A bársonyos felület ötletét a motorsportból vették, ahol gyakran matt feketére festett karosszériaelemekkel próbálják csökkenteni

Fekete lyuk

Fekete lyuk

A leglátványosabb részlet


a vezető számára zavaró ragyogást. Nagy előnye még a fóliának, hogyha a tulajdonos esetleg megunja, egyszerűen eltávolítható a jármű külsejéről.

A leglátványosabbra mégis az ajtók sikerültek, amelyek az átalakítás után felfelé nyílnak. Itt különös hangsúlyt fektettek arra, hogy az új, szárnyszerűen nyíló ajtók tökéletesen illeszkedjenek az autó formájához, így akár azt is hihetjük, hogy a 430-as már így gördült le a gyár szalagjáról.

A szakemberek nem bírták ki, és itt-ott a motortérben is megpiszkáltaknéhány apróságot, így plusz 50 lóerőt sikerült hozzácsapni az eredetileg sem kis létszámú méneshez. Természetesen új, alacsonyabb futóművel és látványos felnikkel is felszerelték a Black Miracle-t.