A nálunk is népszerű, német autós akciófilm számítógépre szánt adaptációja nemrég látta meg a napvilágot. A netről már most is letölthető a játék demo-változata, amely két pályát kínál a kis-, és fiatalkorú ámokfutóknak és hímnemű felmenőiknek.

Nem túl bonyolult a megoldandó feladat sem. Az egyik pálya csupán tanulásra való, majd ha sikerült elsajátítani az irányítást, akkor a másodikon már valódi küldetést lehet végrehajtani. Ha sikerül megállítani a rendőrautót elkötő gazfickót, már nyert ügye is van a német autópályák védőangyalainak.

Persze a játék közben vadul törhetjük a rosszfiúk járgányait, míg a szerencsétlen civilekre nem árt vigyázni. A játék amúgy remek szórakozást kínál azoknak, akik szeretnek ugratni, más autóját leszorítani, ripityára törni, és életük hátralévő részét nem akarják rács mögött tölteni.

A hamarosan boltokba kerülő játék azért jóval többet kínál a demo változatnál, ott akár 25 pályán, és több jármű segítségével virágoztathatjuk fel a helyi alkatrész-kereskedők és hullamosók forgalmát.