A Nokia 8800-as csúcstelefonjából készült az exkluzív kivitelű, kifejezetten a brit sportautóhoz illő változat. Rozsdamentes acél előlapjába lézerrel gravírozták az Aston Martin szárnyas logóját, míg az egyedülálló dokkoló egységre a “Power, Beauty & Soul” szavak kerültek, ami az Aston jelmondata.

Természetesen belül is tartogat extrákat a mobil, extra csengőhangok, háttérképek és rövidfilmek kerültek memóriájába. Ezeknek mind az Aston Martin a főszereplője.

A telefon 208×208 pixeles színes kijelzőjét különleges, edzett üveglap fedi, ami tovább fokozza a minőségérzetet. Bluetooth technológiás adatátvitel segítségével csatlakoztatható a telefon az Aston Martinok beépített kihangosítójához, így egyszerűen, biztonságosan és szabályosan lehet az autóban menet közben is telefonálni.

Aki szeretné megvásárolni az autóhoz illő mobilt, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Angliában 800 fontért (305 000 forintért) kínálják a Nokia Aston Martin Edition névre hallgató modelljét, amit az Aston Martin szalonokban lehet megrendelni, amíg a készlet tart.