Közös Ford-Fiat kisautó
Közös Ford-Fiat kisautó

Közös Ford-Fiat kisautó

Közös Ford-Fiat kisautó

Közös Ford-Fiat kisautó
Elsősorban plusz értékekkel, kifinomultabb megoldásokkal lehetnek sikeresek az új modellek.
A Fiat kisautója már jövőre piacra kerülhet, míg a Ford csak 2010-ben érkezik
Hasonló sikert várnak az 500-as utódjától, mint amekkorát a MINI-vel ért el a BMW
Közös Ford-Fiat kisautó 12
Fotó megosztása:
A jövőben a Ford nagyobb távolságot szeretne a Ka és a Fiesta között. Míg a Ka utódja egyértelműen városi mini lesz, a Fiestát egy a mostaninál nagyobb modell váltja majd le, hogy a két modell között határozottabb legyen a különbség.

A jelenlegi Ka utódjának megjelenése 2008-ig várható, de az olaszok azonos padlólemezre épülő modellje már jövőre piacra kerülhet. Ez a modell a nagy sikerű Fiat 500 kisautó újjáélesztése, amitől a Fiat vezetői meglehetősen sokat várnak. Terveik szerint az új 500-as akkora sikert hozhat a gyárnak, amekkorát a BMW könyvelhetett el, mikor újra népszerűvé tudta tenni a hajdan legendás brit márkát, a MINI-t.

Mind a Ford, mind a Fiat újdonságait szűk költségvetéssel készítik, így próbálják meg az árukat alacsonyan tartani. Ennek ellenére a tervezőknek különösen ügyelniük kell a minőségre.

Mindkét márkának komoly erőfeszítéseket kell tennie, ha a koreai gyártók által kínált, olcsóbb modellekkel kívánnak versenyezni. Minden bizonnyal a plusz ötletekkel, kifinomultabb megoldásokkal, tágasabb belső térrel lehet sikeres a Ford és a Fiat a városi kisautók piacán.