A Ford TH!NK 2000-ben mutatkozott be Európában, és idén ősszel kezdődik meg forgalmazása az Egyesül Államokban. A piacra kerülés előtt azonban egy-két apróság változik az autón. A külsőt és a belsőt divatosabbá teszik, a könnyebb emészthetőség érdekében új belső és külső színek lesznek elérhetők a TH!NK-hez. Széria lesz a szervokormány, az elektromos ablakemelő és tükörállítás, a központi zár, a két pohártartó, a légkondicionáló, a két első légzsák, és az 5 mérföldes ütközést sérülés nélkül átvészelő lökhárító.

Idén 400 autó eladását tervezi a Ford Amerikában. Az értékesítés beindítását különféle kedvezményekkel segítik. New Yorkban 5000 dolláros kedvezményt adnak az autó árából, Kaliforniában pedig a kedvezmény értéke 5 és 11 ezer dollár közt lehet.

A TH!NK-et váltóáramú villanymotor hajtja. Az akkumulátorokat 230 vagy 130 voltos feszültségről lehet tölteni. Teljesen feltöltött akkumulátorral 80 kilométert tud megtenni az autó, így főként városban használható. Végsebessége 100 km/óra körüli.