A Vredestein rali második napjának reggelén az idéntől külön kategóriában futó hét WRC közül még mind versenyben volt. A nap első szakaszán azonban Tagaiék Mitsubishije megadta magát, a kilencediken pedig a Forddal versenyző Szelcky Tamás is búcsúznia kellett.

Az Ifj. Tóth-Tóth kettős megnyerte a szombati nap első két gyorsaságiját, és kellő előnyre tettek szert, így a nap hátralevő részében már csak időfölényük megtartására kellett koncentrálniuk. Turiék az első és a második nap is két szakaszon bizonyultak a leggyorsabbnak, a végső összesítésben Janika 6 másodpercet vert rájuk. Harmadik a Subarus Érdi-Varga kettős lett 20 másodperces hátránnyal a győztes Peugeot 206 WRC mögött. A célba befutó negyedik WRC-t Benik Balázs kormányozta. A Toyota Corolla WRC-vel versenyző Szabó Gergő leggyorsabb volt ugyan a 9-es gyorson, ám a 11-es gyorsaságit már nem tudta befejezni.

A N-csoportban Kiss Ferenc diadalmaskodott Mitsubishi Lancer EVO VI-tal, A-ban és F2-ben pedig Bútor Róber Citroën Saxo Kit Carral.