1500 Opel a Europcar kölcsönzőnek
1500 Opel a Europcar kölcsönzőnek

1500 Opel a Europcar kölcsönzőnek

1500 Opel a Europcar kölcsönzőnek

1500 Opel a Europcar kölcsönzőnek
Dr. Wolf Károly, az Opel divízióigazgatója gratulált a márkakereskedés és a Europcar együttműködéséhez
Az 1500-ik autó egy 1,8 literes Zafira volt
Fotó megosztása:
Az Opel Duna számára kiemelkedően fontos a Europcarral való együttműködés. A legnagyobb magyarországi Opel márkakereskedések közé tartozó Autószalon Duna Kft. éves eladásainak nagyságrendileg egy hatodát adja ez a kapcsolat. Az első europcaros Opelt és az 1500-ikat is az Opel Duna adta át. Bevétel szempontjából ennél is fontosabb, hogy ugyanitt végzik az autók szervizelését is.

Az ünnepi autó egy 1,8 literes, Comfort felszereltségű Zafira volt. A jubileumi autót Pethő Andrea, az Opel Duna ügyvezető igazgatója adta át Mohos Péternek, a Europcar flottaigazgatójának.

A Europcar ausztriai ágánál jól beváltak az Opelek. 1992-óta kereken húszmillió kilométert tettek meg Opelekkel az ausztriai Europcar ügyfelek. Ez alatt az idő alatt összesen öt alkalommal volt szükség országúti segítségnyújtásra a bérelt Opeleknél. Wolfgang Bauer, a Europcar magyarországi igazgatója hangsúlyozta, hogy a gazdaságosság és a jó értéktartás mellett a bizonyítottan megbízható működés is az Opelek mellett szól. Ezen okok miatt 1997-ben a hazánkban akkor ötödik éve működő kölcsönzőhálózat Opelekre váltott.

Azóta öt év telt el, a bérautók márkája pedig maradt az Opel. Az import márkák között Magyarországon piacvezető Opel igen erős flottaeladásokban. Tavaly körülbelül 8000 autót tettek ki a flottavásárlások, ami az összesen értékesített több mint 24 000 Opel harmada.