Nemrég új Ford márkakereskedés nyitotta meg kapuit Budapest közelében. Az M3-as Budapestről kivezető szakaszán megnyílt egység már az ötödik Ford Szeleczky szalon. Az új fóti autókereskedésben március másodikán és harmadikán nyílt napot szervez a Szeleczky Kft. A nyílt napon ingyenes átvizsgálással várják a Ford tulajdonosokat. A március másodikán és harmadikán új autót vásárlókat külön kedvezményekkel várja az M3 kivezető szakasza és az M0 kereszteződésében megépült Ford kereskedés.

A beruházás összértéke eléri az 500 millió forintot. A márkakereskedésben teljes körű szervizszolgáltatást nyújtó szakszerviz található. Az új szalon 50 embernek nyújt munkát.

A későbbi Szeleczky Kft. története 1968-ban indult, amikor Szeleczky Győző autójavító kisiparosként megkezdte tevékenységét. A hetvenes-nyolcvanas évek során a szerviz fokozatosan Fordok javítására specializálódott. 1989-ben alakult meg a Szeleczky Alkatrész-kereskedelmi Kft., amely az ország egyik legjelentősebb Ford alkatrészraktárával rendelkezett. A Ford Motor Company magyarországi importőrével kialakult jó kapcsolat következő lépéseként 1991-ben hivatalos Ford márkakereskedővé válik a Szeleczky Kft.

Hat évvel a XVI. kerületi Ford szalon megnyitása után Egerben jelenik meg a Szeleczky Kft. első alkereskedése. Újabb egy év elteltével Gyöngyösön főkereskedést nyit a cég. 1999-ben már a második alkereskedés létrejöttét jegyezheti fel a folyamatosan erősödő vállalat. A helyszín ezúttal is az északkelet-magyarországi régió, egészen pontosan a Balassagyarmat melletti Bercel. 2002 januárjában az ötödik autószalont nyitja meg az M3-as kivezető szakaszán az ország legjelentősebb Ford márkakereskedő hálózata.