A könnyebb felhasználás érdekében egyszerűsítettük az oldal bejárásához szükséges menürendszert. Fontos szempont volt az új struktúra kialakításánál, hogy az oldal összes funkciója elérhető legyen közvetlenül a főoldalról.

A főoldal bal oldalán egy csokorban találják rovatainkat, a használtautó-keresőt, újautó-konfigurátorunkat valamint partnereink oldalait. Ezt a menüsort nem csak a főoldalon érhetik el, hanem valamennyi aloldalon is.

Egyszerűbb és érthetőbb a használtautó-kereső kezelése is, az új keresőmotor működése hatékonyabb keresést tesz lehetővé a jövőben. A használtautó adatbázisunkban szereplő autók nagy részét (több mint 80 százalékát) továbbra is saját munkatársaink helyezik el az oldalon, ezek a hirdetések rendszerünk folyamatos töltése közben szinte naponta frissülnek. A felhasználók által feltöltött ajánlatok megjelenési idejét korlátozzuk a jövőben, célunk, hogy a vezess.hu használtautó rendszerét Magyarország legfrissebb keresőjévé tegyük. Magánszemélyeknek a hirdetés feladás továbbra is ingyenes.

A weboldal olvasmányos részén is igyekeztünk minél jobban megkönnyíteni a barangolást. A főoldalon legfelül mindig a nap két legfrissebb hírét láthatják, alatta pedig a gumi konfigurátor mellett a teszt-boxot, ahol az összes tesztünket elérhetik egyetlen kattintással. A box alatt a fontosabb cikkeinket találják. Ezek a cikkek néhány napig maradnak a főoldalon, utána rovatszinten lehet elérni őket. A képes anyagok alatt a hír boxban legfrissebb cikkeink jelennek meg. A cikk sarkában beállíthatják, mely időintervallum cikkeit szeretnék leszűrni.

Bízunk benne, hogy az olvasóink többségének tetszik majd a megújult vezess.hu. Az oldal átalakításakor a friss design mellett igyekeztünk látogatóink észrevételeinek megfelelően javítani a használhatóságot is. Amit most láthatnak, az oldalunk átalakításának első fázisa. Az elkövetkezendő két hónapban újabb változtatásokat tervezünk.