A Ford-150 és a GMC Sierra/Denali páros után a Ford-F250 is csatlakozik a Harley-Davidson stílusjegyeit magán viselő pickupok táborába.

Ha ismered a korábbi típusokat, semmi újdonságra ne számíts, de ha most találkozol először a projekttel, eláruljuk: főként optikai átalakításokról van szó. HD emblémás platófedél, oldalsó légbeömlőket imitáló rácsozat, új hűtőmaszk és hátfal, sorszámozott plakett a könyöklőn – ennyi kell a hangulathoz. No meg az oldalt kilógatott, ferdén vágott, dupla kipufogó, amivel az F-250 örvendezteti vásárlóit.

Motorozz teherautóval! 2

Funkcionális jelentőséggel bír a légbevezető nyílásokkal ellátott motorházfedél, a 22 colos keréktárcsák (ezek mindhárom típusnál egyformák, stílusukban a Harley-Davidson Fat Boy rövid küllőkben végződő, tömör tárcsáját idézik), az áthangolt futómű, a lökhárítóba süllyesztett LED-es kiegészítő fények és a HD-stílusú platóbélés.

Motorozz teherautóval! 3

Az utastérben minden Harley, az üléskárpitoktól a pedálsoron át a küszöbdíszítésig. A műszereket is átrajzolták. Szintén közös ismérve mindhárom szériának a limitált példányszám: mindössze 250-250 darabban elérhetők a koprodukciós pickupok. Ezeket egy Tuscany Motor Co. nevű, átépítésekre szakosodott műhely szereli össze.

Motorozz teherautóval! 4

Képeinken a legutóbb bemutatott Ford F-250 látható.