A Ford-150 és a GMC Sierra/Denali páros után a Ford-F250 is csatlakozik a Harley-Davidson stílusjegyeit magán viselő pickupok táborába.

Motorozz teherautóval! 1
Motorozz teherautóval! 2

Motorozz teherautóval!

Motorozz teherautóval!

Motorozz teherautóval! 15
Motorozz teherautóval! 16
Motorozz teherautóval! 17
Motorozz teherautóval! 18
Motorozz teherautóval! 19
Motorozz teherautóval! 20
Motorozz teherautóval! 21
Motorozz teherautóval! 22
Motorozz teherautóval! 23
Motorozz teherautóval! 24
Motorozz teherautóval! 25
Motorozz teherautóval! 26
Fotó megosztása:

Ha ismered a korábbi típusokat, semmi újdonságra ne számíts, de ha most találkozol először a projekttel, eláruljuk: főként optikai átalakításokról van szó. HD emblémás platófedél, oldalsó légbeömlőket imitáló rácsozat, új hűtőmaszk és hátfal, sorszámozott plakett a könyöklőn – ennyi kell a hangulathoz. No meg az oldalt kilógatott, ferdén vágott, dupla kipufogó, amivel az F-250 örvendezteti vásárlóit.

Motorozz teherautóval! 27

Funkcionális jelentőséggel bír a légbevezető nyílásokkal ellátott motorházfedél, a 22 colos keréktárcsák (ezek mindhárom típusnál egyformák, stílusukban a Harley-Davidson Fat Boy rövid küllőkben végződő, tömör tárcsáját idézik), az áthangolt futómű, a lökhárítóba süllyesztett LED-es kiegészítő fények és a HD-stílusú platóbélés.

Motorozz teherautóval! 28

Az utastérben minden Harley, az üléskárpitoktól a pedálsoron át a küszöbdíszítésig. A műszereket is átrajzolták. Szintén közös ismérve mindhárom szériának a limitált példányszám: mindössze 250-250 darabban elérhetők a koprodukciós pickupok. Ezeket egy Tuscany Motor Co. nevű, átépítésekre szakosodott műhely szereli össze.

Motorozz teherautóval! 29

Képeinken a legutóbb bemutatott Ford F-250 látható.