A 49 éves Arnulfo Gonzalez azon kevesek közé tartozik, akik ha meglátnak egy koszos teherautót, egyből valamiféle lehetőséget látnak benne valamilyen művészi kép megalkotására. A kétgyerekes apuka számára a felépítményre tapadt por és sár az önkifejezés eszköze, még akkor is, ha ezek az alkotások nem sokáig élhetnek.

A férfi mexikói bevándorlóként érkezett bő két évtizede az Egyesült Államokba és eredetileg az Észak-Los Angelesi Fősikolán szerzett keramikus diplomát. Arnulfo itt nem állt meg, feleségével együtt rajzkurzusokra járt esténként és sokszor egymásnak álltak modellt. 2000-ben azután valóra váltotta egy másik álmát és kamionsofőr lett. Tehetségét sokáig nem tudta kamatoztatni ebben a munkakörben, de a jó fizetés miatt sohasem hagyta volna ott a kormányt.

2016-ban azonban egyszer sokáig kellett várnia egy logisztikai központban, ezért unalmában rajzolgatni kezdett teherautója oldalán. A női arcot ábrázoló alkotás végül olyan jól sikerült, hogy mások is megcsodálták és lefotózták. Arnulfo belelkesült és azóta rengeteg rajzot készít, szebbnél-szebbeket. Nincs kedvenc témája, mindig másról – hol kutyát, hol a Télapót, hol pedig egy koponyát – csinál egyedi képet.

A tehetséges sofőr legfrissebb alkotásait Instagramra és Facebookra is feltölti.

Lenyűgöző képeket kreál koszból ez a teherautó-sofőr 1

Lenyűgöző képeket kreál koszból ez a teherautó-sofőr 2

Lenyűgöző képeket kreál koszból ez a teherautó-sofőr 3

Lenyűgöző képeket kreál koszból ez a teherautó-sofőr 4