“Már nagyon fiatalon az autók és a sebesség szerelmese lettem, 17 éves koromban meg is szereztem a jogsit és azóta is megállíthatatlan vagyok. Mindig imádtam nagyobb autókat vezetni, elég vagány sofőrnek tartom magam, aki néha a határokat is szereti feszegetni. A szabályokat persze nem hágom át, de sajnos félelemérzetem, az nem nagyon van. Talán éppen azért, mert szerencsére eddig mindig megúsztam baleset nélkül. Andy jobban aggódik, gyakran figyelmeztet is, hogy lassabban, mert egyszer kitörik a nyakam” – nyilatkozta Timi, aki nem csak az autósport hódolója, hanem igazi Kiss Norbi rajongó.
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 1
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 2

Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző?

Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző?

Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 12
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 13
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 14
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 15
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 16
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 17
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 18
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 19
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 20
Fotó megosztása:
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 21
“Nagyon várom a szeptemberi különleges magyar kamionversenyt, biztos, hogy kilátogatok a Hungaroringre és gőzerővel szurkolok Norbinak. Ez egy nem mindennapi esemény, remélem, hogy a Kamion EB hazai futamán is az ő sikereinek örülhetünk majd. Óriási élmény volt átvenni egy kicsit a kormányt tőle és egy ekkora monstrumot irányítani. Arra készültem, hogy végig fogom sikítani az egészet. Az első kérdésem az volt, hogy ugye ez nem tud felborulni? Viszont amikor megragadtam a kormányt, minden kételyem elszállt és bátran nyomtam a gázt, még drifteltem is egyet, ahogy Norbi tanította. Remélem, hallatszódott a csikorgás és büszke rám a mester” – tette hozzá.
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 22
“Timi vérbeli kamionversenyző, én simán el tudnám képzelni, hogy ezt komolyabb szinten is űzze. Az elején persze kicsit tartottam attól, hogy vajon mi lesz, ha kiadom a kezeim közül a féltve őrzött kormányt, de aztán elszállt a félelmem. Igazán biztonságban éreztem a kamiont Timi irányítása alatt” – dicsérte tanítványát 2014-es Európa-bajnokunk.
Vajna Tímea lesz az első női kamionversenyző? 23
Ha Vajna Tímeának nem is, Kiss Norbinak teljes erővel szurkolhat majd mindenki, aki kilátogat szeptember első hétvégéjén a Hungaroringre, a Kamion EB és Fesztivál egyedülálló magyar futamára. Természetesen a versenyen túl egész napos, színes családi-és gyermekprogramok, valamint fergeteges koncertek várják az érdeklődőket. A fesztivál szenzációjaként 5-én este a popikon, Ákos ad nagykoncertet.