Képzeljük el, hogy amíg a sofőr vezet, addig a csapat egyik tagja elvégzi a dolgát a vezetőülés mögött. Ez nem egy jelenet a következő Sacha Baron Cohen filmből, hanem akár a szimplán a jövő is lehet a kanadaiak vagy az amerikaiak számára, hiszen a Ram ProMaster lakóautóban a WC a vezető mögé került. Ettől függetlenül szuper kis járműnek tűnik az idehaza csak Fiat Ducatóként ismert furgonból kialakított kempingező autó. Az átalakítást nem a gyártó, hanem az erre a célra szakosodott kanadai Zion végezte. Luxusfurgon természetjáráshoz 2 A cég a leghosszabb modellváltozatot pécézte ki, ennek köszönhetően a Roadtrek fantázianévre keresztelt járműben akár egy kajak is elfér hosszában. A furgon belső tere jól őrzi az egyterűségből fakadó tágasságot: a vezetőoldalon WC mosdóval, beépített hűtőszekrény, kényelmes kanapé, míg a jobb oldalt beépített mosogató, főzőlap, mikró, hatalmas tárolószekrény, továbbá ismét egy kanapé található. Az utastér kialakításánál a jobb oldali tolóajtó létjogosultságát nem szüntették meg, ennek köszönhetően a fel- és leszállás a kétszárnyú hátsó ajtón, valamint az oldalsó ajtón is lehetséges.

Luxusfurgon természetjáráshoz 3 A furgon belső terének kialakításakor kerülték az olcsó anyagokat, így tényleg úgy érezhetjük magunkat, mintha valamelyik gazdag barátunk hétvégi házában lógnánk. A vezetőfülke mögötti részt teljes hosszában laminált padlóval burkolták le, az ablakokat pedig stílusos kárpitok veszik körül. A két kanapé közé szükség esetén kis asztal is beszerelhető, melynek köszönhetően lehetőség van elfogyasztani a beépített konyhában készült finomságokat. Az asztal helyén ugyanakkor két kerékpár is rögzíthető.

Luxusfurgon természetjáráshoz 4 Azt persze mondani sem kell, hogy a kanapék széles franciaággyá alakíthatók, de azt már nem írjuk le, hogy azon mit is lehet csinálni, mert nagyon szájbarágós lenne. A pihenésre szánt idő eltöltésére pedig beépített, síkképcsöves televízió áll rendelkezésre. A leendő ügyfelek egyelőre kétféle belső színösszeállítással rendelhetik meg a Roadtreket, igény szerint a jármű utastéri légkondicionálóval is megvásárolható lesz a tengerentúlon.