60 darab helyközi kivitelű Credo autóbuszt vásárol összesen a Dél-dunántúli Közlekedési Központ (DDKK) felügyelete alá tartozó Pannon Volán, a Gemenc Volán és a Kapos Volán. A tendert eredetileg a Pannon Volán írta ki. A közbeszerzési pályázatra egyedül a Credo márkanévvel ellátott autóbuszokat gyártó Kravtex Kereskedelmi Kft. adott ajánlatot. A beszerzés eredetileg becsült ellenértéke nettó 3 milliárd forint volt, a nyertes társaság ajánlatában nettó 2 milliárd 996 millió forint szerepelt.
   
A teljes mennyiségből 35 darab a Pannon Volánnál, 12 példány a Kapos Volánnál, 13 jármű pedig a Gemenc Volánnál áll forgalomba. A most megrendelt autóbuszok egy része Credo Inovell EC 12, másik része pedig Econell 12. Előbbi 49 millió Forintba, utóbbi pedig közel 51 millió Forintba kerül darabonként. 

A Kühne Mezőgazdasági Gépgyár Zrt.-ból és a Kravtex Kereskedelmi Kft.-ből cégcsoport 1999-ben kezdte meg a Credo buszok gyártását és a múlt év közepéig mintegy 1100 járművet állított forgalomba. Ma már valamennyi Volán társaságnál közlekednek Credo buszok, arányuk eléri a 15 százalékot a közlekedési vállalatok flottáiban.

60 új buszt kapnak a Volánok 2 Elsősorban a hazai piacra értékesítenek, az export elenyésző százalékot tesz ki. Modelljeik alapvetően FPT (Fiat Powertrain Technologies) motorokkal készülnek.

Forrás: MTI