A közösségi médiák egy emberként álltak amellé a buszvezető mellé, aki megelégelte utasainak minősíthetetlen viselkedését, és megleckéztette őket. 

Az eset a nagy-britanniai Wigan városában történt. A helyi katolikus iskola diákjai azzal szórakoztatták magukat az iskolabuszon, hogy a leszállást jelző csengőt nyomkodták. A vezető többször felszólította őket, hogy hagyják abba, ám amikor nem hallgattak rá, elszakadt a cérna: a sofőr bezárta az ajtókat, és ahelyett, hogy visszavitte volna a gyerekeket az iskolába, elkezdett velük a városban furikázni. 
Mivel idővel a szülőknek is feltűnt, hogy nem érkezik meg a busz, elkezdték keresni a járművet. Rövidesen egész kis hajtóvadászat alakult ki a városban, ami csak akkor ért véget, amikor a busz megállt egy lakópark mellett, és a járókelők arra lettek figyelmesek, hogy rémülten síró gyerekek dörömbölnek az ablakon. 
A szülők értelemszerűen felháborodtak a sofőr partizánakcióján, a buszt üzemeltető cég azonban kiállt alkalmazottja mellett: “Minden alkalommal elviselhetetlenül viselkednek a gyerekek. Ha az iskola nem képes ezen változtatni, a jövőben nem szállítjuk őket” – mondta a cég vezetője. 
A hírt kommentáló olvasók többsége a buszvezetővel értett egyet. Arról nincs hír, hogy a szülők feljelentették-e a sofőrt.
A vezess.hu csapata a Párizsi Autószalonról közvetíti nektek a legfrissebb híreket: hibrid Lamborghini, vadonatúj Mustang, Suzuki és minden ami szem-szájnak ingere. KATTINTS A KÉPRE!

Megleckéztette utasait a buszvezető 1