Mi a jobb, ha a buszsofőr menet közben fogyaszt kábítószert, vagy inkább álljon félre, amíg szippant egyet, és csak utána folytassa útját? Ez természetesen beugratós kérdés volt, hiszen egyik sem helyes, mindjárt meg is mutatjuk, miért. 

A biztonsági kamerás felvétel idén nyáron készült Ausztráliában; a világhálóra pár nappal ezelőtt került ki. Jól látható, ahogy az 56 éves sofőr, bizonyos Shaun Murphy előveszi pipáját, amely vélhetően szintetikus marihuánával van megtömve, térdével megtámasztja a kormányt, rágyújt, és beleszív. 
Elég nagyra sikerült a slukk: a következő pillanatban össze is roskadt a férfi, a busz azonban halad tovább – mint később kiderült, nem teljesen egyenesen. A jármű, amely szerencsére éppen akkor nem szállított utasokat, nekirohant egy háznak, végigszántotta az oldalát, majd a kerítést is lebontotta. Egy csődarab centiméterekkel a sofőr teste mellett fúródott be a fülkébe. 
A házban többen is voltak a baleset idején, ám senki nem sérült meg. 
Mivel a szintetikus marihuána Ausztráliában nem egyértelműen tiltott anyag, a férfit annak ellenére is csak gondatlan vezetés miatt állították bíróság elé, hogy szervezetésben morfinszármazékot és metamfetamint is találtak.