Ha egy teherautó jön szembe a jobb oldalon, az nem biztat sikeres jövővel, pláne, ha irányíthatatlan a jármű. De van, amikor a szerencse az ártatlan szereplők mellé áll, mint az itt látható, Oroszországban (hol másutt?) zajló események során.

Nem teljesen egyértelmű az események kiindulása, de úgy tűnik, mintha a fehér teherautó lenne a hibás, amely leelőz egy másik járművet, amely rúddal vontat egy harmadikat.

Rosszul méri fel a sofőr a helyzetet és az  előzést nem tudja befejezni szabályosan, mert szemből érkezik egy kocsi. Azért, hogy a frontális ütközést elkerülje, visszatér a sávjába, de így leszorítja az útról a leelőzött vontatót. Itt aztán már fokozódnak az események: a vontató mögötti teherautó ugyanis megbillen az útra visszatérve, majd felborul és érintőre vesz egy az út szélén álló kocsit, illetve a felvételt készítő járművet.

Szerencsére mindenki sértetlenül megúszta az esetet. Ám nemcsak ők írhatják be a naptárba második születésnapjuknak az eset dátumát, de az alábbi videón szerepelő kamionsofőr is, aki látványos leckét kapott a rakományrögzítés szükségességéről! Kattints!

Amikor a halál szele meglegyint 1