Hova van az leírva, hogy teherautókat nem lehet ízlésesen tuningolni? Ugye, hogy sehova. Persze nem találkozunk lépten-nyomon pimplet áruszállítókkal, de azért akadnak akik veszik a fáradtságot és fenevadat varázsolnak a teherautókból. 
Ilyen például a német Hartmann tuningcég is, akik legutóbb a Mercdes-Benz Sprinterét vették kezelésbe, néhány jól irányzott küszöbbel, szigorú lökhárítóval és luxusautókat megszégyenítő utastérrel. Így azért ki lehet bírni egy dolgos munkanapot. 
Ezzel öröm lehet pékárut szállítani 3
A külső csomagnak nevet is kapott, találóan Vansports-ra (sportos teherautó) keresztelték, aminek nem csak a morcos karosszériaelemek, hanem a 20 colos, piros-ezüst, Zaro felni is a részét képzi, méghozzá Pirelli P-Zero 265/45-ös abroncsokkal. Belül bőrbe van varra szinte minden, amihez piros cérnát használtak, még jobban erősítve ezzel a sportosságot. 
Ezzel öröm lehet pékárut szállítani 4
Ezzel öröm lehet pékárut szállítani 5
Ezzel öröm lehet pékárut szállítani 6
Az ajtóbetétekben találhatunk finom Alcantarát, a küszöbökön egy kis krómot, a pedálok pedig alumíniumból készültek. Na most tegye fel a kezét az, aki nem szeretne ezzel a “nagyvassal” pékárút szállítani hajnalban, vagy futárkodni egész nap. 
Egy alvállalkozó 28 darab új, hibrid hajtású csuklóssal gazdagítja a fővárosi buszparkot. Olvasd tovább…
Az Orangeways S91-eseket hozott volna Budapestre

Az Orangeways S91-eseket hozott volna Budapestre