Az angliai Yorkshire egyik tengerparti városkájában, Goole-ban történt baleset láttán gyomorforgató, véres képeket várunk, ehhez képest az autó utasai épen és egészségesen, bár nem teljesen őszinte mosollyal pózoltak a megmenekülésüket követően készített fényképen. 

A 21 éves Julie Pease unokaöccsével, valamint barátnőjével és annak két gyermekével éppen egy tengerparti kirándulásra tartott, amikor egyszer csak beroppant fejük fölött az autó teteje. 
Mint kiderült, egy markoló keveredett melléjük, és a nehézgép kezelője – nyilván figyelmetlenségből – elkezdte leereszteni nyolctonnás kanalát, egyenesen rá az Audi A3-ra. 
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 3


A két nő a másik oldalon menekült ki az autóból, majd kihúzták a rémült gyerekeket. Csodával határos módon senkinek nem lett baja; a rendőrség szerint azonban ez csak annak volt köszönhető, hogy a fiúk fiatalok, és ezért viszonylag alacsonyak voltak: egy felnőtt, vagy akár csak egy tinédzser utas alighanem súlyos sérüléseket szenvedett volna a bal hátsó ülésen. 
“Hiába dudáltam, a markolókanál csak jött, jött, egyre lejjebb” – emlékszik vissza a sokkoló jelenetre Julie Pease, aki bár imádta autóját, most azt mondja: semmi nem érdekli, csak az, hogy mindannyian megúszták a borzalmas balesetet. 
A markológép üzemeltetője egyelőre nem kommentálta a történteket.
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 4