Az angliai Yorkshire egyik tengerparti városkájában, Goole-ban történt baleset láttán gyomorforgató, véres képeket várunk, ehhez képest az autó utasai épen és egészségesen, bár nem teljesen őszinte mosollyal pózoltak a megmenekülésüket követően készített fényképen. 

A 21 éves Julie Pease unokaöccsével, valamint barátnőjével és annak két gyermekével éppen egy tengerparti kirándulásra tartott, amikor egyszer csak beroppant fejük fölött az autó teteje. 
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 1
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 2

Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra

Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra

Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 7
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 8
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 9
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 10
Fotó megosztása:
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 11
Mint kiderült, egy markoló keveredett melléjük, és a nehézgép kezelője – nyilván figyelmetlenségből – elkezdte leereszteni nyolctonnás kanalát, egyenesen rá az Audi A3-ra. 
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 12


A két nő a másik oldalon menekült ki az autóból, majd kihúzták a rémült gyerekeket. Csodával határos módon senkinek nem lett baja; a rendőrség szerint azonban ez csak annak volt köszönhető, hogy a fiúk fiatalok, és ezért viszonylag alacsonyak voltak: egy felnőtt, vagy akár csak egy tinédzser utas alighanem súlyos sérüléseket szenvedett volna a bal hátsó ülésen. 
“Hiába dudáltam, a markolókanál csak jött, jött, egyre lejjebb” – emlékszik vissza a sokkoló jelenetre Julie Pease, aki bár imádta autóját, most azt mondja: semmi nem érdekli, csak az, hogy mindannyian megúszták a borzalmas balesetet. 
A markológép üzemeltetője egyelőre nem kommentálta a történteket.
Nyolctonnás markoló csapott le az autósokra 13