Nyilvános pisilés egy tömegközlekedési eszközön? Bizonyára nagyvárosban akad egy-két olyan kerület, néhány vonal, amelyen nem lepődnénk meg a hír hallatán. Csakhogy ezúttal London egyik elegáns, drága negyedében, Crouch Enden történt az eset, és nem egy lecsúszott utas, hanem maga a buszvezető végezte dolgát járműve fedélzetén. 

A kellemetlen epizódot egy arra járó 24 éves fiatalember rögzítette mobiltelefonja kamerájával. Mivel a sofőr eleinte háttal áll, az események folyása nem látszik, ám a megfordulást követő mozdulatsor nyomán kétség sem férhet hozzá, hogy mi történt az első képkockákat megelőző másodpercekben. 
Beletelik néhány pillanatba, amíg a vezető észreveszi ab ablakból, kívülről filmező járókelőt. Ezután egyetlen másodperc alatt összerakja a képet; az arcán feltűnő, torz vicsor és a magasba lendülő bal kéz már az állását önhibájából elvesztett ember dacos kétségbe esését tükrözi.
A lesifotós Johnson Rotimi, mellesleg targoncakezelő-tanonc, természetesen feltöltötte a videót az internetre. A busztársaság belső nyomozást indított a vezető ellen, ennek kimenetele még nem ismert. 
Idén ötven éve, hogy megszületett a világ egyik legvonzóbb sportkocsija. Multimédiás összeállításunkban megismerhetitek a Porsche 911 élettörténetét, amiből garantáltan hiányoznak az ilyen szégyenteljes epizódok.
Szerző: