A Daimler elégedett legújabb márkájának eladásaival Indiában. A BharatBenz logóval ellátott járműveket tavaly szeptemberben kezdték el forgalmazni. A legtöbb típus a Mercedes-Benz Axor alapjaira épül, de akadnak a Fuso Canter sorozatra tervezett változatok is. Az év végéig 1098 darab 25 és 31 tonna teherbírású teherautót adtak el. A modellpaletta azonban még igencsak foghíjas, ezért várhatóan még több új típust mutatnak be a jövőben. A gyártó tervei szerint 2014-ig 17 különböző, 6 és 49 tonna közötti teherautót dobnak piacra Indiában. 
Az eladásoknak minden bizonnyal a BharatBenz által elnyert elismerés is jót tett. Egy indai haszongépjárművekkel foglalkozó újság, a CV Magazin két kategóriában is a gyártó termékeit találta a legjobbnak, a 31 tonna megengedett össztömegű jármű lett az ‘2013-as év teherautója’ a távolsági szállítmányozók között, míg az eddig bemutatott komplett modellpaletta kapta a ‘2013-as év haszongépjárműve’ elismerést.
‘Ezek a sikerek jól tükrözik azt a kemény munkát, amit a BharatBenz márkájának indiai bevezetésért tettünk az elmúlt két évben. A piaci lehetőségek ellenére, melyekről mindent lehetne mondani, csak éppen jót nem, azt hiszem, mindent megtettünk azért, hogy India meghatározó haszongépjárműves szereplői legyünk.‘ – mondta Marc Llistosella, a haszongépjármű üzletág marketing vezetője.  
A BharatBenz járművek gyártása 2012 áprilisában kezdődött Csennai városában a 25-31 tonna közötti teherautókkal. A gyártást októberben egészítették ki a 9 és 12 tonna teherbírású modellek gyártásával. Ezeket a járműveket ez év elején kezdik árusítani az indiai kereskedésekben.