Az MAN karácsonyi díszítésű kamionjával még a vásárokban is találkozhatnak az érdeklődők. A gyermekeket a gyártó télapója várja, aki különleges, egyedi meglepetéseket ajándékozza meg a őket. Az ajándékok között van egy különleges, kamion alakú csokoládéfigura is, illetve rengeteg plüss állat.

A metálpirosra festett TGX 18.450 4x4H vontatóján egy, az északi fényekben pompázó téli táj és egy oroszlán látható, melyre különböző nyelvekre festették fel a karácsonyi jókívánságokat. A díszítést az MAN Truck&Bus müncheni gyárában készítették el. A jármű karácsonyi kivilágításához körülbelül 200 méter hosszú égősort használtak fel.

A díszítés során ügyeltek arra, hogy még a hűtőmaszk köré is jusson égő, mely így hűen követi a TGX Efficient Line formatervét. A 540 lőerős motorral és hidrosztatikusan meghajtott első tengellyel szerelt haszonjármű a gyártó reményei szerint minden tervezett állomást elér turnéja során függetlenül az időjárástól.

A vásárokban  még a karácsonyi szerelvény makettjét, illetve az MAN Lion’s Coach autóbusz szintén ünnepi kivitelének kicsinyített mását is meg lehet megvásárolni 1:87-es méretarányban. Minden játékautó megvásárlásával 1 euró az SOS-gyermekfalvak kasszájába vándorol.