Július 8-án összedőlt a Massey Fergusson régi irodaháza 2 2012. július 8-án az új tulajdonos, a Perssimon Homes lebontatta a Massey Fergusson traktorgyár, 1966. szeptember 21-én átadott, 15 emeletes irodaépületét. A Massey Fergusson irodái negyven év után, 2006-ban költöztek az Egyesült Királyságbeli, Coventry déli külvárosában lévő Abbey Park Stoneleigh-be, így a város keleti részén, a Banner Lane-en lévő irodaházra már csak a régebbi munkatársak emlékeznek nosztalgikusan.

A Massey Fergusson 1993-ban kezdett együtt dolgozni az észak-amerikai AGCO mezőgazdasági gépgyárral, aki 1995-ben többségi tulajdont szerzett az angol cégben, majd 1997-ben a német Fendt traktorgyárat is megvásárolta. Azóta a Massey Fergusson és a Fendt ugyanazon cégcsoporthoz tartoznak.

A videóban először Richard Markwell, a Massey Fergusson alelnöke és ügyvezető igazgatója beszél az épületről, valamint a hozzá tartozó gyártósorokról, ahol 1975-től tevékenykedett, majd John Lee gyártási igazgató emlékszik az irodaépület 1966-os átadására, amikor ő már egy éve a Massey Fergussonnál dolgozott. Ezután az 1986-ban a céghez érkezett Cambell Scott márkafejlesztési vezető és Declan Hayden, az AGCO alelnöke, előtte 1977-től Massey Fergusson alkalmazott eleveníti fel a régi időket. A videóban rengeteg korabeli felvétel látható a gyártósorokról és az épületekről, majd a végén a régi irodaház néhány nappal ezelőtti összedőlése is megtekinthető.