Ott fent, az üvegen túl

Ott fent, az üvegen túl


A svédek standjának szlogenje szerint “együtt szép az élet”. Ennek szellemében élnek a felső szinten az esztergapadhoz láncolt karakterfaragó szakmunkások.

Az élet fintora, hogy a nagyüzemi hírírás éppen egy szabadidő-autó mögött, illetve egy kicsit felette is zajlik. Izzadt férfitestek feszülnek egymásnak, amikor egyetlen ülőhelyre hárman zsúfolódnak és életre szóló férfibarátságok is könnyen születhetnek. De van itt háború is, az ülőhely és egy laptopnyi felület aranyat ér, így vigyázunk is rá nagyon.

András a szervezetünk ideális víztartalma miatt aggódva néha nagy pohár narancslével tűnik fel, Zsolt pedig még a táskája mélyén lelt szendvicset is bedobta a közösbe, mert az ebédosztásról csúful lecsúsztunk. Tudjuk, a gyengék elhullanak, az élet harc, meg farkastörvények, köszönjük.

Dénes sebesen ír. Vagy csak imitálja

Dénes sebesen ír. Vagy csak imitálja


A folyamatos monitorbambulástól a könnyünk belecsorog a klaviatúrába, az óránként ajánlott tízperces munkaszüneteken csak mosolygunk, de azért nem kell minket sajnálni, nekünk ez jó. Illetve magunknak kerestük a bajt, de mi élvezzük.

Néha nem várt nehézségekkel szembesülünk, de a bedugult net vagy a habzó szájú székrabló partizánok sem tudnak kizökkenteni nyugalmunkból. Ha mégis a közeledő idegösszeroppanás árulkodó jeleit vesszük észre valamelyik harcostársunkon, kezébe nyomunk egy fotómotyót és elzavarjuk lányokat fényképezni.

Ugyanis megbízható hullámhosszú vörös fényt – amely köztudottan nyugtat – nem találtunk semerre. Igaz, munkásőrökkel sem találkoztunk a pincében.

Ha Önt mégis inkább a vadiúj XC60 érdekelné, akkor klikk, a lenti képre!

Genfi melegparty 1