Az előző hónap végén, az Orosz Nagydíjon megszerezte pályafutása 100. Forma-1-es győzelmét Lewis Hamilton. A szocsi hétvégét követő napokban újabb különleges élményben volt része a Mercedes versenyzőjének, hiszen legidősebb rajongójával találkozhatott – igaz, „csak” online.

Hamilton születésnapja alkalmából a videohívás keretében fel is köszöntötte a 105 éves Lent. „Jól hallottam, hogy születésnapja lesz?” – érdeklődött a hétszeres világbajnok. Kérdésére az idős férfi fia, David felelt. „Igen, apa néhány héten belül 105 éves lesz.”

„Hűha, 105 éves? Nagyszerűen néz ki!” – üzente elismerően Hamilton Lennek. Habár a brit jelenleg hatpontos hátrányban van a bajnokságban vezető Max Verstappenhez képest, idős rajongója biztosította afelől, hogy a hátralévő hat versenyen is támogatni fogja. „Sokat fogok gondolni rád a jövőben, minden jót kívánok!” – mondta.

A napokban a mezőnynek egy másik britje, Lando Norris szerzett életre szóló pillanatokat egy szurkolójának. Igaz, a McLaren versenyzőjének az volt a „feladata”, hogy egy McLaren 720S-sel iskolába fuvarozza a 12 éves Thomast.