Nagy-Britannia

The Telegraph: “Lewis Hamilton briliáns futamgyőzelme, a hatodik vb-címre azonban még várnia kell. A tengerszint feletti extrém magasságban, 2280 méteren lévő mexikóvárosi pályán Lewis Hamilton ismét bizonyította, hogy a saját sztratoszférájában versenyez.”
The Guardian: “Az Autódromo Hermanos Rodríguez vad színeivel és lármájával ideális helyszíne lett volna a fiesztának. A brit pilóta igazi bajnokként begyűjtötte újabb győzelmét a Mexikói Nagydíjon, a világbajnoki címért járó pezsgőt azonban még legalább egy hétig jegelni kell.”

Ausztria

Kronen Zeitung: “Lewis Hamilton megnyerte a Forma-1-es Mexikói GP-t, de a hatodik vb-címére még várnia kell. A Mercedes sztárja a tökéletes gumitaktikának köszönhetően vasárnap maga mögé utasította a ferraris Sebastian Vettelt és saját csapattárását, Valtteri Bottast.”
Kurier: “Lewis Hamilton nyert, a végső nagy ünneplés azonban még hátravan.”

Svájc

Blick: “A Mercedes 100. sikere – Hamilton még nem világbajnok. Több ezer szurkoló ünnepelte Lewis Hamiltont, a Mexikói Nagydíj nagy győztesét. De Valtteri Bottas elnapolta a bajnokavatást.”

F1: Hamiltonnak nem szabad ajándékot adni 1

Mexikó

Excélsior: “Döntőnek bizonyult a stratégia, Lewis Hamilton nyert Mexikóban. A mexikói Sergio Pérezt megtapsolta a közönség és a hetedik helyen végzett. Ezzel beállította legjobb eredményét az Autódromo Hermanos Rodríguezben.”

Olaszország

La Gazzetta dello Sport: “Ez volt a 83. és Lewis Hamilton soha nem hagyja abba. Még a nehéz mexikói versenyben is megtalálta a győztes utat az erősnek tűnő Ferrari és Red Bull ellenében – ahogy csak ő tudja.”

Spanyolország

AS: “A brit mindent jól csinált: kint maradt a pályán, amikor arra volt szükség, abban a pillanatban cserélt kereket, amikor kellett, és az élre állt, amikor már nem volt szükség több gumicserére. Nagy győzelmet aratott.”
Marca: “Győzelme ellenére Lewis Hamiltonnak még egy hetet várnia kell az újabb világbajnoki címre.”
El Mundo Deportivo: “Ha valakinek, hát Hamiltonnak nem szabad ajándékot adni. Ha az ötszörös világbajnoknak a Forma-1-ben a kezedet nyújtod, elveszi az egész karodat. És a mostani esetben a Ferrari dupla hibát követett el – két újabb hiba a szezon végtelennek tűnő listáján.”

F1: Hamiltonnak nem szabad ajándékot adni 2