A Mercedesnél Lewis Hamilton, a Ferrarinál Sebastian Vettel, a Red Bullnál Max Verstappen szerződése is kifut 2020 végén, akár komoly mozgások is lehetségesek a pilótapiacon.

Újra és újra felvetődik, hogy a Mercedesszel hamarosan hatodik, jövőre pedig akár hetedik világbajnoki címét is megszerző Hamilton átigazol-e a Ferrarihoz, hogy pályafutása utolsó éveiben a legendás olasz csapatnál is sikereket érjen el.

A múlt héten a 34 éves angol azt mondta, hogy tudja, hogy jól áll neki a vörös szín, de valószínűleg hűséges marad a Mercedeshez, most egy újabb interjúban került elő a téma, így reagált:

“Sokak számára álom, a karrier betetőzése a Ferrari. Nekem ez nem tetszik. Én 13 éves korom óta a Mercedes család tagja vagyok, nem hiszem, hogy ez változni fog” – kezdte.

“Bár kétségem sincs, hogy a Ferrarinál is jobb irányba vihetném a dolgokat, nem ez a célom. Hat évbe tellett nyerő csapatot csinálni és a csúcson tartani a Mercedest, az atmoszféra pedig szeretetteljes, elismeréssel és tisztelettel teli, az ember nem int búcsút az ilyesminek” – szögezte le.