Max Verstappen F1-es pályafutása során már hét futamot nyert a Red Bullnál, ennek ellenére állandóak a pletykák az esetleges 2020-as átigazolásával kapcsolatban. Verstappent a Ferrarival, de főleg a Mercedesszel kapcsolatban emlegetik, Lewis Hamiltont meg is kérdezték a Hungaroringen, hogy mit szólna a holland érkezéséhez.

Egy ilyen kérdésre nehéz nem diplomatikusan felelni, Hamilton is azt mondta, semmi gondja nem lenne Verstappennel.

“Őszintén semmi problémám ezzel. De ahogy korábban mondtam, szeretek Valtterivel együtt dolgozni, és nem tudom, hogy a másik [Hamilton/Verstappen] felállás hogyan működne a csapat számára” – fogalmazott Hamilton.

“Nem állítom, hogy működne vagy nem működne – látok pozitívumokat és potenciális negatívumokat is. Ez persze minden emberrel kapcsolatban így van, nincs különösebb véleményem erről.”

“Bizonyos értelemben hasznos is lehetne számomra. Olvasom azokat a sztorikat, amelyek szerint csak azért vagyok gyorsabb nála, mert különböző autókban ülünk. Ez lehetőséget adna számomra, hogy bebizonyítsam, nem ez a helyzet.”

Verstappen a Motorsport magazinnak adott interjújában úgy fogalmazott, hogy “Hamiltont még soha nem helyezte komoly nyomás alá egyik csapattársa sem.”