Majdnem négy és fél éve éve szenvedett súlyos agysérüléssel járó síbalesetet Michael Schumacher, és miután 2014 szeptemberében a család svájci otthonában kialakított miniklinikára szállították, nem is tudunk semmit a Forma-1-es legenda állapotáról.

A hétszeres világbajnokot időnként meglátogatják egyes volt kollégái, Felipe Massa, Ross Brawn, Jean Todt járt már nála, ám másokat nem engednek a közelébe, volt menedzserét, Willi Webert, és ahogy a nemrég adott interjúból kiderült, Rubens Barrichellót sem engedik hozzá.

Most viszont felfedte magát egy újabb látogató, a Ferrari nem túl szép emlékű tartalékosa és tesztpilótája, Luca Badoer.

“Én rendszeresen látogatom, de a család titoktartást szeretne vele kapcsolatban, én pedig teljes mértékben tiszteletben tartom az akaratukat. Mindent Michael érdekében tesznek. Corinna nagyon kevés embert enged hozzá látogatóba – tartsuk tiszteletben ezt, kerüljük a vitákat” – nyilatkozta a Diariodelweb.it-nek az F1-ben a Lolánál, a Fortinál, a Minardinál, majd 2009-ben a Ferrarinál két futamon elindult, pontot egyszer sem szerző 47 éves olasz versenyző.