Olaszország

La Stampa: “Hamilton akár a legendás Senna. Zsebben a világbajnoki cím.”
Il Messaggero: “Egyedül az élen. Hamilton uralkodott Szuzukában, Rosberget is felőrölte, a Ferrarinak a harmadik és negyedik hely jutott.”
La Repubblica: “A világbajnokság ura. Hamilton utolérte Sennát, a Ferrari újra a valóság talaján.”
    


Spanyolország

La Vanguardia: “A forgatókönyvben ezúttal nem volt meglepetés: Hamilton végig magabiztos volt.”
El País: “Sétagalopp az idei nyolcadik trófeához. Hamilton már Sennával egy szinten.”
Mundo Deportivo: “Lewis helyreállította a világ rendjét.”
Sport: “Hamilton nagy lépést tett harmadik vb-címe felé.”
    
Franciaország

Le Parisien: “Hamilton már 41-nél tart. Az első sorból rajtolva a brit pilóta ismét hibátlanul vezetett, és az idei 14 versenyből már a nyolcadikat nyerte meg.”
Le Figaro: “Szingapúr csak egy kis botlás volt a Mercedes részéről. Az ezüstnyilak kipihenték magukat Szuzukára, Hamiltonnak nem volt ellenfele.”
    
Svájc

Blick: “Vettel nyakon öntötte a dobogón Hamiltont pezsgővel. Jelképes mozzanat volt: Lewis világbajnok lesz, a Ferrarinak pedig várnia kell.”
    
F1: Nincs veszélyben a Mercedes-dominancia 3


Németország

Bild: “Bosszúság a közvetítés körül. Vajon Bernie Ecclestone parancsára mutatták kevesebbet a Mercedeseket? Régen nyert valaki ilyen észrevétlenül az F1-ben. A gyanú szerint Ecclestone-t bosszantja, hogy a Mercedes nem akarja jövőre motorokkal ellátni a Red Bullt.”
Frankfurter Allgemeine Zeitung: “A Mercedes fellélegzett, nincs veszélyben a dominanciája. A múlt heti, szingapúri súlyos vereség után Hamilton megnyerte a Japán Nagydíjat.”
Forrás: MTI