Németország


Bild: “Vettel őrületes győzelme! A Magyar Nagydíj visszahozta a szurkolók kedvét a Forma-1-hez. Végre újra élvezetes a száguldó cirkusz!”
Süddeutsche Zeitung: “Káosz a jubileumra. Elég egy pillantást vetni a végeredményre, s máris kiderül, mennyire szokatlan és zavaros volt a 30. Magyar Nagydíj.”
Berliner Zeitung: “Mint a dodzsem-pályán. A Magyar Nagydíj előtt senki nem mondta volna meg, hogy a Red Bull istálló mennyire pontosan valóra váltja a csapatfőnökének előrejelzését. Vettel győzött a két Red Bull-pilóta előtt, s nagyszerű rajtjával véget vetett a nagy fölényben lévő Mercedes által elért unalomnak az F1-ben.” 
Magyarország

Nemzeti Sport: “Újra miénk az év versenye! Borult a papírforma, a német Sebastian Vettel meglepetésszerű győzelmet aratott a szenzációsan fordulatos és váratlan eseményekkel tarkított futamon.”
Népszabadság: “Vettel: piros jelzés a Mercedeseseknek. Első Magyar Nagydíját nyerte a német világbajnok.”
Blikk: “Új győztest ünnepelt a Hungaroring. Kilencedik nekifutásra a német Sebastian Vettel is átélhette, milyen a Forma-1-es Magyar Nagydíj után a dobogó tetején állni.”
Magyar Nemzet: “Vettel végre bevette a Hungaroringet. A Ferrari négyszeres világbajnoka magabiztos versenyzéssel ért elsőként a célba a magyar futamon.” 
Olaszország

F1: Hamilton úgy vezetett, mint egy részeg 3


Gazetta dello Sport: “Vettel, a csodálatos. Vettel kétszer is győzött: az autóban ülve és a szavaival is. A Ferrariért és Jules Bianchiért nyert. Seb szuper volt. Tökéletes.”
Corriere della Sera: “A Mercedes fölénye változatlan maradt, ez nem lehet kétséges. A Ferrari azonban megtette, amit egy jó csapatnak meg kell tennie.”
La Repubblica: “Mestermunka a Ferraritól Budapesten, a Mercedes fekete napján.”
Nagy-Britannia

Daily Mail: “Lewis Hamilton úgy vezetett, mintha nyolc sör után megpróbált volna hazafurikázni a kocsmából. Önpusztító volt és veszélyt jelentett másokra is.”
Daily Telegraph: “Hamilton meggondolatlan volt, s ezzel elhomályosította saját nagyságának a fényét. Vettel érinthetetlennek bizonyult, teljesítménye Michael Schumacher legsikeresebb ferraris időszakát idézte.”
The Times: “Ez a Mercedes csapatának sajátossága: ha az ő autójuk a leggyorsabb, akkor könnyű az élet. Aztán ha nyomás nehezedik rájuk, elhalványulnak és összetörnek.”
Guardian: “Sebastian Vettel először nyert a Hungaroringen egy olyan versenyen, amelyen számos incidens történt, így közvetlenül a Brit Nagydíj után komoly adrenalinlöketet adott a sportágnak.”
Spanyolország

F1: Hamilton úgy vezetett, mint egy részeg 4


El Mundo: “Vettel vezette a forradalmat. A német pilóta nagyszerűen rajtolt, s megszerezte idénybeli második győzelmét.”
El País: “Vettel nyerte a szezon legőrültebb versenyét.”
AS: “Vettel örömet szerzett a Ferrarinak a nyári szünet előtt.”
Sport: “Az év legőrültebb futama zajlott le a Hungaroringen, ahol Vettel győzött, a Mercedes 28 futam után először csúszott le a dobogóról, Alonso pedig óriási meglepetésre ötödikként ért célba.”
Marca: “Vettel nyerte az év versenyét.”
Forrás: MTI