Idén ünnepli tizedik évfordulóját a Johnnie Walker Soha ne igyál, ha vezetsz kezdeményezése Magyarországon, melyhez eddig 25 ezren csatlakoztak személyesen vagy a Facebookon. A program 2015-ös célja, hogy további 10 ezer ember tegyen személyes ígéretet arra, hogy soha nem iszik, ha vezet. A jubileum alkalmából az idei kampányt Jenson Button, a McLaren Honda Forma-1-es csapat pilótája, Éric Boullier, a McLaren Honda versenyigazgatója és a kampány magyarországi nagykövete, Zséda indította el.
Buttonnal jubilált a józan vezetés 1
Buttonnal jubilált a józan vezetés 2

Buttonnal jubilált a józan vezetés

Buttonnal jubilált a józan vezetés

Buttonnal jubilált a józan vezetés 6
Buttonnal jubilált a józan vezetés 7
Buttonnal jubilált a józan vezetés 8
Fotó megosztása:
Buttonnal jubilált a józan vezetés 9
A program 2005-ös indulása óta a Johnnie Walker számos rendezvénnyel és kommunikációs kampánnyal hívta fel a figyelmet a kulturált alkoholfogyasztás és a józan járművezetés fontosságára Magyarországon: vízosztással egybekötött információs kampánnyal, sportautó kihelyezésével bevásárlóközpontokban, amelyet az arra járók aláírhattak, valamint a felelősségteljes alkoholfogyasztás nagykövete, Mika Häkkinen, volt Forma-1-es pilóta, majd Kevin Magnussen és Michelisz Norbert nagy tömegeket megmozgató részvételével. A program évek óta élvezi az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság támogatását.
Buttonnal jubilált a józan vezetés 10
A “Soha ne igyál, ha vezetsz” felhívás hazai jubileumának apropójából Jenson Button az eseményre a híres énekesnővel, Zsédával érkezett egy McLaren 650S Spider sportautóban. Zséda az ittas vezetés elleni küzdelem támogatójaként, a felelős alkoholfogyasztás nagyköveteként csatlakozott a kezdeményezéshez. 
Az ittas járművezetés Magyarországon is kiemelt közlekedésbiztonsági problémának számít. A jogszabályi változások, a célirányos rendőri ellenőrzések és a prevenciós tevékenységek hatására az elmúlt években javulás mutatható ki az ittasan okozott balesetek számában és összes baleseten belüli arányában. Az ittas járművezetők kiszűrése továbbra is prioritást élvez a közlekedésbiztonsági intézkedések sorában.