Lewis Hamilton immár hét éve folytat se veled, se nélküled kapcsolatot popsztár barátnőjével, Nicole Scherzingerrel, és úgy tűnik, az elmúlt egy évben végre élérték a stabilitást.
A kétszeres világbajnok azt mondja, lassan kénytelen lesz házasodni.


“Egyértelműen megvan a nyomás a család felől. De Nicole jelenleg a munkájára koncentrál, ahogy én is. Nagyon jól megvagyunk úgy, ahogy most vagyunk. Persze valamikor eljön majd a házasság ideje” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy értelemszerűen egyelőre a gyerekvállalás sem téma.
“Nicole nagyszerűen bánik a gyerekekkel, azt hiszem, mindketten jól elvagyunk a kicsikkel, de egyelőre nincs erre időnk. Annyi mindent szeretnénk még csinálni. De támogatjuk is egymást ebben. Mindent a maga idejében! Ő is nagyon fiatal még, és én is fiatalember vagyok” – mondta a 29 éves Hamilton. (Scherzinger ugyanakkor 36 éves.)
A Mercedes-pilóta azt is elárulta, milyen “kellemes nyűg” számukra a karácsonyi ajándékozás: “Épp az autóban ülve gondolkodtam rajta, hogy mit is adhatnék neki. Már mindenünk megvan, amit valaha is szerettünk volna. Beszéltünk róla, hogy idén inkább mókásra vesszük, mondjuk kikötünk valami 10 dolláros keretet, és abból kell összeszedni a lehető legtöbb vicces, aranyos apróságot. Talán ezt csináljuk majd. Nincs már szükségünk semmire.”
F1: Hamilton házasodik, Alonso szakított? 3


Míg Hamiltonnéknál a karácsonyi ajándék van terítéken, nagyon úgy tűnik, hogy Fernando Alonsónak emiatt nem fáj majd a feje idén – a jelek szerint valamikor ősszel szakított barátnőjével, Dása Kapusztyinával. 
A spanyol Olive Press kiemeli, hogy az orosz modell utoljára szeptemberben tűnt fel Alonso mellett Forma-1-es futamon, pedig korábban rendszeresen elkísérte a versenyzőt a nagydíjakra, és a pár egymásra utaló, vagy közös dolgaival foglalkozó közösségi médiás üzenetei, twittjei is eltűntek az elmúlt hetekben.