Egykor nagyon ígéretes F1-es karrierje volt Heinz-Harald Frentzennek, aztán úgy alakultak a dolgok, hogy a német ma egy halottaskocsit vezet. Frentzen levezetésként aktívan versenyzett a német GT Masters sorozatban, egy folyton kiújuló térdsérülés és egy emiatt szükségessé vált műtét miatt azonban lehet, hogy többet nem ül versenyautóba.


Frentzent 1999 óta kínozza a sérülés, ekkor szenvedett nagy tempóval balesetet Jordanjével a Kanadai Nagydíjon. Frentzen most a családi temetkezési vállalkozásba segít be, a cég E osztályból átalakított halottaskocsiját vezeti.

“A térdemmel sajnos nagyon óvatosnak kell lennem” – mondta Frentzen. “A fékező lábammal van gond, ami azért kellemetlen, mert a GT Mastersben nagyon kemény féktávokat kell venni.”

“Nem titok, tényleg a halottaskocsinkat vezetem, testvéremnek, Nadine-Nicole-nak segítek be. F1-es pályafutásom alatt is többször szálltam be az üzletbe, akkor még édesapánkat támogattam ezzel. Jelen pillanatban mondhatjuk, hogy visszavonultam, nem gondolok a 2015-ös versenyzésre, de még bármit hozhat a jövő.”