A múlt héten röppent fel, hogy a még tavaly december végén történt síbalesetében súlyos agysérüléseket szenvedett Michael Schumachert elszállították a grenoble-i egyetemi kórházból, hogy egy németországi rehabilitációs intézményben kezeljék tovább. 
Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Ez akkor kacsának bizonyult, a hírbe hozott allensbachi klinika kategorikusan cáfolt, de a német Bunte most hasonló értelmű hírt közölt. A lap úgy tudja, hogy a 45 éves ex-pilóta továbbra is Grenoble-ban van, de a kórház neurológiai osztályáról már elbocsátották, és az intézmény egy másik, rehabilitációs osztályára került. 
A Bunte hozzáteszi, hogy ez egy átmeneti szakasz, mielőtt a hétszeres F1-bajnokot továbbszállítanák egy kimondottan rehabilitációval foglalkozó intézménybe.
Az immár öt és fél hónapja kómában fekvő, a legutóbbi, még áprilisi hivatalos közlés szerint “éber, tudatos pillanatokat” is produkáló Schumacher teljes felépülésére mostanra minimális az esély, ilyen hosszú kóma után az esetleges ébredést követően is szinte garantáltak a súlyos, maradandó károsodások, fogyatékosságok.

Olvasta, hogy lufivá torzult a Forma-1 világbajnokának a feje?