Miközben az F1 uraként ismert Bernie Ecclestone szénája nem áll túl jól a Münchenben nagyjából egy hónapja zajló, a Forma-1 jogainak 2005-ös eladását érintő vesztegetési ügyben, a jogtulajdonos CVC befektetési csoport egyre komolyabban keresi az utódot.
Forrás: Europress

Forrás: Europress

Forrás: Europress


Sőt, a brit Daily Mail úgy tudja, hogy már meg is találták: a 83 éves Ecclestone helyére az eddig az angol első osztályú focibajnokság, a Premiere League ügyeit intéző Richard Scudamore kerülhet.
Az 54 éves Scudamore sem egészen feddhetetlen ugyan, hiszen épp a napokban került bajba, miután kiderült, hogy egy e-mailben a nőket becsmérlő, a “női irracionalitáson” viccelődő kijelentéseket tett, de ha emiatt távoznia kell jelenlegi posztjáról, az csak a CVC kezér játszik.
“A televíziós jogok jelentik az F1 gerincét. Bernie ezen a területen briliáns volt. Richard Scudamore is remekel ebben. Ha Bernie-t nem tarthatjuk meg, akkor valaki olyan kellene, mint Scudamore. Nem gondoltuk, hogy valaha is megszerezhető lesz, de ha mégis, akkor nagyon alaposan meg kell fontolnunk (az alkalmazását)” – mondta a Mailnek egy névtelenül nyilatkozó bennfentes.