A brit The Sun bulvárlap értesülése szerint a három hónappal ezelőtt, tavaly december 29-én síbalesetet szenvedett, azóta súlyos agysérülésekkel kómában fekvő Michael Schumcher felesége, Corinna már a Forma-1-es legenda hazaszállítását készíti elő.
Fotó: Europress
Michael és Corinna Schumacher
(Fotó: Europress)

Michael és Corinna Schumacher
(Fotó: Europress)

Michael és Corinna Schumacher (Fotó: Europress)


Corinna állítólag 10 millió eurós (3 milliárd Ft) házi kórházat építtet a Genfi-tó melletti otthonukhoz, hogy ott ápolják majd a 45 éves expilótát. Amíg az elkészül, a család rendíthetetlenül, naponta megteszi a svájci otthonuk és a Grenoble közötti kb. 230 kilométeres utat, hogy 10 órát a beteggel töltsenek – este térnek haza.
A lap egy névtelenül nyilatkozó családi barátot is idézett: „Csodák történnek, persze, és tehetős emberként Michael a pénzért megkapható legjobb ellátásban részesül. Azonban a világ minden pénze sem teheti megtörténtté a balesetet. A család felkészül a végleges magatehetetlenségére” – magyarázta a bennfentes.
„Beszélhetünk-e önáltatásról a család esetében? Nos, azt mondanám, hogy igen” – tette hozzá, utalva arra, hogy a szomorú realitások, az orvosi tények és statisztikák ellenére továbbra is a felépülésről, biztató jelekről beszélnek.

A Forma-1 2012-ig szolgáló főorvosa, Gary Hartstein, traumatológus és aneszteziológus szakorvos blogján igen sötét képet festett a minap legenda állapotáról. Részletek EZEN A LINKEN.

Kövess minket a Facebookon is: