A Forma 1-es szezon indulása egyben azt is jelenti, hogy megjelennek a rajongóknak szánt termékek 2014-es újdonságai is. Idén még a tavalyi évinél is szélesebb választékkal várjuk az autó- és motorsportok szerelmeseit.
Kínálatunkban szinte az összes Forma-1-es csapat hivatalos kollekciója megtalálható, de épp úgy elérhetők további versenyszériákban jeleskedő márkák/pilóták termékei is, például: Valentino Rossi, Yamaha, Repsol Honda, Aston Martin Racing, BMW, Lamborghini. A legnagyobb újdonság pedig, hogy hamarosan az Ayrton Senna nevével fémjelzett termékek is bekerülnek a választékba!


Az évnek ebben a szakában folyamatosan érkeznek be az újdonságok, a kiszállítás várható időpontja a termékleírásnál olvasható. Ahol nincs megjegyzés, az a termék pár napos szállítási határidővel elérhető. Például már készletről, egy munkanapos kiszállítási határidővel megvásárolható a 2014-es Ferrari csapatruházat, a McLaren, a Red Bull Racing és a Mercedes AMG idei kollekciójának nagy része is. Természetesen a még be nem érkezett termékek addig is előrendelhetőek. 
Az alaptermékeknek számító pólók és baseball sapkák mellett számos különlegesség is megtalálható nálunk. Rendelhető már például Lewis Hamilton “fullcap” fazonú sapkája vagy akár többféle, kényelmes, meleg Ferrari pulóver is, amik kitűnő választásnak bizonyulhatnak a tavaszi változékony időben.
Sőt, az újdonságok mellett több régi ereklye is visszakerült választékunkba, így például jelentősen bővült Michael Schumacher termékeinek kínálata, illetve a múlt év végére elkapkodott Ferrari és Red Bull plédek, törölközők, ágyneműk is újra megvásárolhatóak.
Akik pedig csak valami apróságot keresnek, azoknak ajánljuk, a szinte az összes nagyobb csapat kínálatában megtalálható kiegészítőinket a telefontokoktól a bögréken át a hagyományos- és nyakbaakasztós kulcstartókig.