Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


Ausztrália

The Age: “Talán nem a Forma-1 halálának napja volt, de a szinte minden tekintetben érdektelen Ausztrál Nagydíj a halálos betegség kezdetét jelenheti. Az autók hangja szörnyű, a versenyzés altató, az élmény kiábrándító.”
Herald Sun: “Nagydíj? Nagy bohózat.”
The Australian: “Szörnyű fordulat egy olyan napon, amely Daniel Ricciardo számára közel tökéletesnek tűnt.”
    
Anglia

The Sun: “Kutyakomédiával rajtolt el a szezon.”
Daily Telegraph: “A Mercedes bizonyította, hogy favoritnak számít ebben az idényben. Rosberg végig irányította a futamot.”
    
Olaszország

Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


La Repubblica: “Rosberg és a Mercedes egyeduralma. Az F1-forradalomnak megvannak a vezérei. Melbourne megadta a startjelet a technológiai fordulatnak, a német motorok pedig élen járnak.”
La Stampa: “Német uralom, halvány vörös szín. Alonso negyedik lett, messze elmaradva Rosberg mögött. A Mercedes valóban erős, mintha egy másik bolygóról jött volna.”
Corriere della Sera: “Rosberg a káosz királya. Nico győztesen került ki egy bikaviadalból, amelyben egy galád és láthatatlan bika rögtön felöklelte Lewis Hamiltont. A Mercedest kell az idén levadászni.”
    
Franciaország

L’Equipe: “Rosbergé a vezető szerep, a német ragyogóan kezdte a szezont. Sima sikerének köszönhetően életében először áll a vb-pontverseny élén.”
Le Parisien: “Rosberg nyitotta meg a bált. A Mercedes már az előzetes teszteken is egyeduralkodó volt, és Ausztráliában is bizonyított.”
Le Figaro: “A Mercedes mindenkit lekeringőzött.”
    
Spanyolország

Fotó: Europress

Fotó: Europress

Fotó: Europress


El País: “Rosberg friss fuvallat a Forma-1-ben. Alonso Ferrarija masszív, de lomha.”
El Mundo: “Rövidzárlat a Red Bullnál. A tavaly győztes istálló pont nélkül kezdte az idényt.”
Marca: “Az idei F1-es szezon a Mercedesről szól. A Ferrarira még sok munka vár, de Alonso egy lassú autóval is negyedik lett.”
AS: “Rosberg utcahosszal verte a riválisokat. A Ferrari csak kullog utána, és Alonsónak köszönhetően megszerzett egy negyedik helyet, amelyet meg sem érdemelt.”
    
Ausztria
Die Presse: “A takarékos sofőrök diadalmenete.”
Kronen-Zeitung: “A számítógép-nemzedék nagy offenzívája.”
Österreich: “Lauda csapata győzött.”
Forrás: MTI