A 91 futamgyőzelmet, 155 dobogós helyezést magáénak tudó hétszeres Forma-1-es világbajnok nem éppen az a fajta, aki csak úgy feladja a csatáit. A sors kegyetlen fintora azonban, hogy legnagyobb harcát mégsem a volán mögött kell megvívnia, hanem egy kórházi ágyban.
Michael Schumacher tegnap nagyon súlyos síbalesetet szenvedett Franciaországban, fejsérüléssel szállították kórházba, ahol életmentő műtét hajtottak végre rajta. A legfrissebb információkról folyamatosan beszámolunk, itt pedig összeválogattuk a versenypályákon vívott, vérre menő küzdelmeit, amikből nem csak az derül ki, hogy nem szerette, ha bárki is előtte autózik, hanem az is, hogy egy igazi harcos, akinek most minden erejére szüksége van.
Senna vs. Prost vs. Schumacher – 1993, Silverstone
Forma-1-es karrierjének második évében Schumacher már a rutinos rókáknak is meg tudta nehezíteni a dolgát.Ayrton Senna vs. Michael  Schumacher – 1993, Spa-Francorchamps
Az idényt végül Alain Prost nyerte, Schumacher a negyedik helyen zárt.Michael Schumacher vs. Damon Hill – 1995 , Spa-Francorchamps
Ebben az évben szerezte Schumacher a második világbajnoki címét.

Monacói Nagydíj, 1997 – Schumacher a káoszon is úrrá tudott lenni.
 Mikor a többieken csúnya vámot szedett az eső, ő akkor is profin, higgadtan terelgette a Ferrarit, és első helyen intették le.

Michael Schumacher vs. Fernando Alonso – 2005, Imola
A hétszeres világbajnok a 13. helyről rajtolva vette célba Alonsót, akit végül nem sikerült megelőznie, de igazi férfimunka volt, amit ketten műveltek körökön keresztül.

Hamilton vs. Schumacher – 2010, Kínai nagydíj
Schumi a visszatérése után sem adta könnyen a bőrét.

Végül pedig az előzéseit összefoglaló képsorok.