Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger románca már öt éve szolgáltat bulvártémát az F1-es sajtónak, idén karácsonyra is jut belőlük valami.
A hétvégi hírek szerint a tavasszal sokadjára szétvált, de időnként azóta is randizgató sztárpár a napokban végső döntés elé kerülhet. Bennfentesek szerint a nemrég házassági ajánlatot is tevő 2008-as világbajnok “könyörgött” Scherzingernek, hogy együtt tölthessék a karácsonyt a pilóta svájci otthonában, a versenyző ugyanis szeretné újraindítani a kapcsolatot.  


Nagy kérdés, hogy mekkora kompromisszumra hajlandó ezért, ugyanis a viszonyokat jól ismerő barátok-ismerősök szerint a Hamiltonnál hét évvel idősebb énekesnőt a “szimpla” házasság nem elégítené ki, ő már gyereket szeretne, amire a versenyző eddig nem volt vevő.
“Az eljegyzés nem lesz meglepetés, Nicole-nak az számít majd, hogy ezúttal komolyan is gondolja-e Lewis. Igyekszik majd, hogy a lehető legromantikusabb legyen a dolog, lenyűgöző gyűrűt is választott. Ha minden jól alakul, jövő ilyenkor már Mrs. Nicole Hamiltonról beszélhetünk. Lewis nagyon elszánt, készen áll bármire. El akarja venni őt, gyerekeket szeretne” – mondta egy ismerős a brit Woman magazinnak.
Ahogy nemrég a visszavonuló Mark Webber is megállapította, Sebastian Vettellel és Fernando Alonsóval ellentétben Hamilton nem “gép”, a versenypályán nyújtott teljesítményét sok külső tényező is befolyásolja. Az elmúlt években többször is láthattuk, hogy a Scherzinger-kapcsolat hullámvölgyei az eredményekben is megmutatkoztak.
A következő pár nap akár Hamilton 2014-es szezonjának kimenetelét is eldöntheti: ha rosszul alakulnak a dolgok, az amúgy talán bajnoki esélyekkel is kecsegtető új szezon már az indulás előtt elúszhat.