Az elmúlt tíz évben sikert sikerre halmozó pilóták jelentek meg a királykategóriában, a Schumacher-éra után Alonso duplázott, majd három éven keresztül idényenként új világbajnok emelhetett serleget, míg végül 2010-ben jött az azóta is tartó Vettel-korszak. Két német hipertehetség egy évtizeden belül, megismételhetetlen, felfoghatatlan eredményekkel. Ki érhetne fel hozzájuk?

Ezzel kapcsolatban van egy érdekes képsorozat, amit érdemes megnézni.

  Loeb túltenne minden F1-bajnokon? 1

Úgy tűnik, az évadzáró majomruhás FIA-csodabálon valamiért mindig ugyanazzal a csókával fotózták az aktuális F1-bajnokot. Jó, mindenki  tudja, hogy a kilencszeres ralivilágbajnok Sebastien Loeb emberfeletti jelenség, és hogy tulajdonképpen bármivel nyer, ami keréken gurul, de a számok magukban korántsem annyira megdöbbentőek, mint egy ilyen fotóválogatás. Látni az arcokat, és közben lepörgetni az évadok késhegyre menő küzdelmeit, kinek mekkora meló volt eljutni idáig.

Loeb pedig mindenki mellett ott mosolygott kilenc kerek évig, és ha nem unja meg, talán idén is ezt tenné. Még szerencse, hogy nem lett soha az F1-es mezőny tagja, ellene valószínűleg még cifrább meséket találnának ki, mint a titkos kipörgésgátló meséje.