Lewis Hamilton nemrég – immár sokadjára – szakított barátnőjével, Nicole Scherzingerrel, majd Brit és a Német Nagydíj vigasz helyett újabb keserű élményeket jelentett, hiszen hiába rajtolt mindkétszer az élről, silverstone-ban defekt miatt a 4., a Nürburgringen a Mercedes visszatérő gumiproblémái miatt csak az 5. helyen zárta.
A 2008-as bajnok alaposan el van kenődve, és mivel a jövő heti silverstone-i teszten sem vezethet a csapat eltiltása miatt, a Magyar Nagydíjig csak zenélget és edz majd.
“Most leginkább az autóban vagy a stúdióban szeretek lenni, de a kettő közül a stúdióban vagyok eredményesebb pillanatnyilag” – mondta a szakítás óta eltelt időszakról a Mirrornak.
“El kell magam foglalnom, mert amúgy csak gondolkodom, úgy pedig sokkal nehezebb az egész. Keményen kell edzenem, hogy gyorsan teljen az idő. Alig várom már, hogy újra az autóba ülhessek a Magyar Nagydíjon!”
Hamilton jó ideje zenélget ilyen-olyan stúdiókban, különböző hip-hop előadókkal, állítólag nem is rosszul, de azt mondja, csak a saját örömére csinálja ezt, kiadni nem szeretné a műveit.