A Marussia a 2013-as szezon előtt nagyot kevert a versenyzőivel: előbb elküldték az amúgy még szerződéssel rendelkező Timo Glockot, hogy a helyére a pénzes Luiz Raziát ültessék, de amikor a brazil pilóta szponzorai nem fizettek, végül őt is lecserélték, és a Force Indiánál az előléptetésről lemaradt Jules Bianchit szerződtették.
A támogatók által cserben hagyott Razia azért nem mondott le az F1-ről, a februári csalódás ellenére azon dolgozik, hogy helyet kapjon a száguldó cirkuszban. A 24 éves versenyző a Force Indiával tárgyal, épp a marussiás utódja, Bianchi tesztpilótai állását kaphatja meg.
“A lehetőség megvan. A Force Indiát komolyan érdekli a dolog, de  – micsoda meglepetés! – ehhez szponzorokra lenne szükségem” – árulta el a brazil Jovem Pan rádiónak.
“A csapat nem akar valami félmegoldást, legalább két évben gondolkodnak. Idén építkeznénk, hogy a következő évben versenyző lehessek. De szponzorra lenne szükségem – elkeserítő, hogy ennyire ezen múlik a szakmai előmenetel, de ez van” – mondta a 2012-ben a GP2 második helyén záró brazil, aki a tavalyi magny-cours-i ifjoncteszten már dolgozott a Force Indiával.