Lewis Hamilton (1.): “A fiúk fantasztikus munkát végeztek egész héten. Örülök, hogy az előző futam óta is javultak a dolgok, itt nagy leszorítóerővel megyünk, nem nagyon tudtuk, mire számíthatunk. Sebastian nagyon gyors volt a szabadedzéseken, nem tudom, most mi történt vele, de örülök a saját eredményemnek. Nehéz jó időt menni itt és mindenre figyelni, az első pár köröm keményebb gumikon elég halvány is volt. Biztos, hogy elképesztően nehéz lesz holnap, szenvedni fogunk a gumikkal. Próbálunk elhúzni az elején és reagálni az esetleges váratlan helyzetekre.”

Pastor Maldonado (2.):
“Nagyon keményen dolgoztunk, ennek köszönhető ez a remek eredmény. A hétvége elején kicsit elvesztünk a beállításokkal, aztán sikerült fejlődnünk. Próbáltuk átalakítani az autót, hozzáigazítani az én stílusomhoz, végül nagyon jó egyensúlyt sikerült találnunk. Várom a holnapi futamot, mert tegnap kiderült, hogy versenytempóban stabilan tudunk jó időket menni.”

Sebastian Vettel (3.): “Kicsit csalódott vagyok. A Q3-ban nem sikerült megtennünk azt a lépést, amit kellett volna egy igazán jó eredményhez, nem tudom ennek az okát. Azért a harmadik is jó indulóhely, a tempónk rendben van, de jobb lett volna előrébb kerülni.”