Jenson Button (1.): “Még mindig nem tudok hozzászokni, hogy rögtön itt kell beszélni. Ez egy különleges pálya minden pilóta számára, a történelme és minden más miatt. Nehéz szavakba önteni, mit érzek egy ilyen rajt-cél győzelem után, pláne ebben a számomra nehéz évben. Különleges hétvége volt, köszönet az egész csapatnak és mindenkinek, aki támogatott engem. Ezt sokáig élvezzük majd, mielőtt továbbmegyünk Monzába.”

Sebastian Vettel (2.): “Őrült verseny volt onnan, ahonnan indultam. Nem volt jó a rajt, jó pár autó is elszállt előlem. Nem volt könnyű, de fantasztikus taktikával szerencsére sikerült előrejönnöm. Ez volt a jó döntés, mert az autó nagyon jól működött. Nagyon élveztem a futamot, jó volt itt versenyezni Michaellel és másokkal, ragyogó eredmény ez a dobogó. Fantasztikus ez a pálya, alig várom, hogy jövőre újra itt legyünk!”

Kimi Räikkönen (3.): “Örülök, hogy újra itt lehetek, sok rajongóm van itt. Nagyon jó volt a futam, bár nem a legjobb eredményt értük el. Nem volt az igazi az autó, de próbáltam kihozni a legtöbbet belőle, szerintem egész sok pontot szereztem végül. Jó lett volna többet elérni, de ilyen az élet, jövő héten próbálunk javítani.”