A Red Bull MOBILE közönségtalálkozójára idén rendhagyó formában kerül sor: a előfizetők lehetőséget kapnak, hogy élőben, interaktív formában mérjék össze vezetéstechnikai tudásukat Mark Webberrel, a Red Bull Racing pilótájával.

A Grand Turismo 5 számítógépes játék Adrian Newey-féle X-2010 modelljével legjobb időeredményt elérő hazai pilóták július 26-án 12.30-tól az Aréna Plaza Cinema City termében, szélesvásznon mérkőzhetnek meg a múlt hétvégi silverstone-i győztessel.  A selejtező reggel 9.00 órakor kezdődik, jelentkezni a Red Bull MOBILE mobilportálon van lehetőség mától július 16-ig.

A 130 leggyorsabban regisztrált előfizetőt megmozgató selejtezőfutamok a mozi előterében kihelyezett szimulátorokon zajlanak reggel 9 órától 12 óráig, majd ezt követően a legjobb 3 időeredményt elért versenyző a moziteremben mérheti össze tudását személyesen Webberrel.

A versenyre minden kártyás és számlás előfizetéssel rendelkező Red Bull MOBILE ügyfél regisztrálhat. Az eseménnyel kapcsolatos bővebb információ és pontos program a rendezvényről hamarosan a www.redbullmobile.hu oldalon olvasható.