Március végén mindenkit meglepett a Williams azzal a bejelentéssel, amely szerint a csapat elnöke, Adam Parr azonnali hatállyal távozik. Nem sokkal korábban még Frank Williams is úgy fogalmazott, hogy ha ő nem is marad, Parrban látja azt a személyt, akinek átadná a kormányrudat és az érintett is azt mondta, imádja ezt a munkát.

Ehhez képest néhány nappal később távozott is, amit sokan összefüggésbe hoztak Bernie Ecclestone-nal. Parr nem volt túl jó viszonyban a kereskedelmi jogok tulajdonosával, de nem biztos, hogy a távozása Ecclestone-nak köszönhető. Frank Williams az F1 Racing című magazinban vezetett rovatában legutóbb arról írt, hogy Parr saját döntése volt a válás.

“Adam közölte velem, hogy elmegy” – írta Williams. “Volt egy-két dolog, ami zavarta az F1-ben – hozzá kell tennem, a cégen kívülálló dolgokról van szó -, odajött hozzám és azt mondta, ‘élveztem a munkát, de szünetre van szükségem.’ Adam bizonyos értelemben több figyelmeztető jelzést is adott, így fel tudtunk készülni a távozására. Nem tudom, mihez kezd most, családos ember, át kell gondolnia, mi a legjobb saját hosszú távú jövője szempontjából. Ha az F1 nem jött be neki, jól tette, hogy elment.”

Kérdés természetesen, hogy amennyiben Parr nem találta meg a számítását az F1-ben, miért állította napokkal korábban ennek ellenkezőjét. Írásában ezt Williams sem válaszolta meg, illetve arra sem adott magyarázatot, hogy mik voltak azok a dolgok, amelyek zavarták Parrt az F1-ben.