Ha Mika Salón múlt volna, Felipe Massa valószínűleg nem kapott volna még egy esélyt a Ferraritól erre az idényre. A finn pilóta 1999-ben, Michael Schumacher lábtörése után volt a csapat pilótája, szerinte manapság egyértelműen Fernando Alonso a domináns versenyző.

“Nem hiszem, hogy Massa marad még egy szezonra” – mondta a korábban a Saubernél és a Toyotánál is megfordult Salo, aki ott volt a múlt heti jerezi teszten is. “Én már azon is meglepődtem, hogy maradhatott erre az évre.” A finn szerint alonsósan nyomta el tavaly Sebastian Vettel Mark Webbert a Red Bullnál, a mclarenes egyenlőségnek pedig árnyoldalai vannak.

“Ha a McLarennek jó autója van, akkor a pilóták egymástól vesznek el pontokat – ez más csapatoknál nem történik meg. A pályán Hamilton a gyorsabb, de nem olyan okos, mint Button.” Salo nem vár nagy csatát idén a Lotusnál, Romain Grosjeanról megvan a véleménye.

“Kiminek sokkal gyorsabbnak kellene lennie Grosjainnál, aki csak azért lehet a csapatnál, mert Eric Boullier a menedzsere. A Williamsé a lehető legrosszabb párosítások egyike, Maldonado és Senna is hajlamos elkövetni hibákat. Előbbi egy kicsit forrófejű, utóbbinak pedig volt néhány jobban sikerült versenye tavaly, de aztán visszaesett.”